Far de Calella. Far de Calella.

La costa del Maresme. Esport, art i gastronomia

Rutes Turístiques

Classificació de la ruta
Esport, Modernisme, Natura, Pintura, Vi i gastronomia, Itinerari cultural
Època
Tot l'any
Mitjà de locomoció
Amb cotxe i a peu
Nivell de dificultat
Debutants
Durada (h)
1 dia
Municipis de pas
Alella, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Cardedeu
Marca Turística
Costa Barcelona
Punts d'interès
Cardedeu, Calella, Canet de Mar, Caldes d'Estrac, Alella.
Mapa
Descripció

Vol en globus
Comença el dia sobrevolant el massís del Montseny i la serralada litoral amb Voltor, que organitza vols en globus per a grups i parelles des de Cardedeu a primera hora del matí. Gaudeix de les vistes precioses que ofereix el primer aparell volador creat per l'ésser humà i assaboreix l'experiència, ja a terra ferma, brindant amb una copa de cava.

En caiac per la costa del Maresme
Vés de la muntanya al mar per fer una excursió en caiac per la costa del Maresme. El Club Nàutic de Calella ofereix sortides amb aquesta petita embarcació que et permetrà apropar-te a les cales més boniques de la zona o tenir unes vistes magnífiques de l'imponent far del poble. Perquè des del mar els paisatges són més espectaculars... Vols comprovar-ho? 

La Casa Museu de Domènech i Montaner
La Casa Domènech va ser la residència d'estiu de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva família a Canet de Mar. Malgrat les reformes, l'edifici conserva el menjador decorat amb panells ceràmics de l'església de Comillas, la xemeneia amb ornamentació de l'Hospital de Sant Pau o el bany d'estil modernista que va dedicar a la seva dona. Visita la Casa-Museu del genial artista amb un guia de l'Oficina de Turisme i descobreix el modernisme més "íntim".

La col·lecció Picasso de Caldes d'Estrac
Josep Palau i Fabre i Pablo Picasso van mantenir una gran amistat fruit dels llibres que va escriure el poeta sobre el pintor malagueny, a qui considerava el creador més gran de tots els temps. Descobreix l'estreta relació entre els dos artistes a Caldes d'Estrac, a la Fundació Palau, que exhibeix el fons artístic i documental del crític d'art i que acull una important col·lecció d'obres del precursor del cubisme, a més d'altres artistes reconeguts com Barceló o Perejaume.

Les vinyes de Barcelona
Els vins de la DO Alella ja eren apreciats en l'època romana i a l'edat mitjana eren els preferits per la burgesia de Barcelona. Un prestigi que encara conserven i que tu podràs comprovar degustant-los en el celler Alta Alella després de visitar-ne els camps, que subministren els millors restaurants del món. El celler també ofereix un tour en helicòpter per als més aventurers, tallers de cuina per als amants de la gastronomia i lectures de contes sobre el vi per als que vagin amb nens. Una visita completa.

Situació

Coordenades GPS X: 2.58101252487369, Y: 41.5916490418344
Fotos