Tàrtar vegetal amb llamàntol al mascarpone elaborat a la cuina del restaurant Jaume de Provença.Tàrtar vegetal amb llamàntol al mascarpone elaborat a la cuina del restaurant Jaume de Provença.

Hotel Tapa Tour

Esdeveniments - Agenda

Nom
Hotel Tapa Tour
Data d'inici
01/05/2018
Data final
31/05/2018
Lloc de l'esdeveniment
Barcelona
Adreça
# Barcelona -
Municipi
Barcelona
Marca Turística
Barcelona
Descripció

Hotel Tapa Tour és una iniciativa dedicada a la promoció de la gastronomia hotelera a través d'un element tan arrelat a la nostra cultura popular com són les tapes.El nostre repte es obrir la restauració hotelera al carrer i reivindicar l'hotel com a punt de trobada gastronòmic, no només per al públic estranger, sinó també per al públic local.

Hi participaran hotels de 4 i 5 estrelles dels districtes barcelonins d'Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, Les Corts i Sants-Montjuïc.Es tracta d'una ruta-concurs de tapes d'autor que posa l'accent sobre la tradició, el producte local, la innovació gastronòmica i la sostenibilitat.

Durant l'edició, cada hotel oferirà 2 tapes diferents: una tapa a concurs, que serà valorada per un jurat professional, i una tapa solidària, fora de concurs, els beneficis de la qual estaran destinats a una causa social o ambiental.El públic assistent també podrà votar les tapes a concurs i participar en el concurs de suculents premis.Entitat organitzadora Hotel Tapa Tour
Tipus d'esdeveniment Gastronomia i vi
Situació

Coordenades GPS X: 2.177012, Y: 41.382695
Contacte
Adreça # Barcelona -
Municipi Barcelona

Entitat organitzadora

Hotel Tapa Tour
Mapa
Fotos