Grup Natura-Baccus Wine Hotels & Tours

Gastronomia - Empreses de serveis enogastronòmics

Nom
Grup Natura-Baccus Wine Hotels & Tours
Adreça
Avinguda València 14-16 3er. 1a.
Codi postal
08750
Municipi
Molins de Rei
Localitat
Molins de Rei
Marca Turística
Costa Barcelona
Telèfon
936 801 600
Fax
936 800 944
E-mail
naturabcn@grupo-natura.com
Contacte
Xavier Dalmau Monfort
Descripció

Grup Natura és un grup especialitzat en turisme alternatiu que ofereix un ampli ventall de propostes relacionades amb el medi natural i, en especial, amb l’enoturisme i la gastronomia. La seva tasca ha assolit un gran prestigi, tal com demostra el guardó que La Maison de la France a Espanya va concedir a l’empresa en considerar-la el millor operador turístic de muntanya del país.

Les rutes enològiques constitueixen la seva principal activitat, fins al punt que, a Catalunya, la que recorre els indrets on s’elabora el cava ha esdevingut la preferida del públic. Hi ha tota mena de possibilitats, com ara participar en veremes, fer cursos de tast o realitzar visites guiades per diferents cellers, a més de gaudir dels productes típics de la zona.

Per arrodonir l’estada, gairebé tots els allotjaments conten amb spas o centres de wellness. Alguns, a més, es troben a l’entorn de les mateixes caves, com el Perelada Wine & Resort, especialitzat en tractaments de vinoteràpia.

Hi ha set rutes fonamentals, d’acord amb les denominacions d’origen més importants del vi a Catalunya (Costers del Segre, Conca de Barberà, Empordà, Penedès, Pla de Bages, Priorat i Montsant).

Però no tot gira al voltant del vi. Grup Natura té d’altres propostes, com ara paquets dedicats a l’esquí, el benestar, el descens fluvial o l’ornitologia, atès que ofereix la possibilitat d’observar ocells en els seus hàbitats. També ofereixen vacances que inclouen visites a parcs naturals, hípica o passejades d’alta muntanya. En tots els casos, l’allotjament es realitza en hotels situats en entorns naturals. A més, disposen d’un departament especialitzat en reserves per a grups, i organitzen viatges per a empreses i associacions.

Situació

Coordenades GPS X: 2.01902648312914, Y: 41.409741130798

Contacte

Adreça Avinguda València 14-16 3er. 1a.
Codi postal 08750
Municipi Molins de Rei
Localitat Molins de Rei
Telèfon 936 801 600
Fax 936 800 944
E-mail naturabcn@grupo-natura.com

Mapa