Caiac sit on top al pantà de TerradetsCaiac sit on top al pantà de Terradets

Gaudir de l'aigua sense ser un peix

Introduccions

Nom
Gaudir de l'aigua sense ser un peix
DescripcióA Catalunya sentim fascinació per l'aigua. La tradició marinera ha marcat la cultura del país, però sobretot el que ens agrada és gaudir de l'aigua. El bon temps i les temperatures suaus de Catalunya conviden a posar-se en remull gairebé tot l'any: al mar o a la muntanya, enfilat en un caiac, en una canoa, fent esquí aquàtic o en un 'hidrospeed'... Tens moltes opcions per escollir.

Aigües braves
La Noguera Pallaresa és un dels rius més espectaculars de casa nostra, especialment en l'època del desglaç. Neix al Pla de Beret, en plena Val d'Aran, i els seus 146 quilòmetres són el paradís dels amants del ràfting i el caiac. Gaudeix de la passió per l'aigua baixant per les seves aigües braves.

Els estanys, una bona opció per a les famílies
El magnetisme aquàtic t'enganxa quan travesses en piragua les aigües calmades de l'estany de Banyoles mentre veus sortir el sol. És un lloc molt recomanable per als nens, les aigües són tranquil·les i té un entorn natural atractiu. Banyoles és l'estany més gran de Catalunya, però no és l'únic. En tenim d'altres com el d'Ivars i Vila-sana o el de Terradets, on trobaràs propostes ben diverses. Són recomanables per anar amb la família, però tu tries qui vols que t'hi acompanyi.

Propostes per fer a la platja
Les platges són una altra opció per anar amb la canalla. El mar banya més de 800 km de litoral entre el cap Falcó al nord i el riu de la Sénia al sud. Cales i platges són l'escenari de les activitats que organitzen les estacions nàutiques: des de rutes en veler i divertits passejos en 'tubbing' fins a immersions aquàtiques per recórrer el fons marí. També disposen de servei d'ajuda i assistència al bany. A les estacions nàutiques trobaràs el teu assessor personal per viure activament el mar.

Instal·lacions aquàtiques olímpiques
I apunta a la teva llista de llocs per visitar el Canal Olímpic de Castelldefels i el Parc Olímpic del Segre. Són instal·lacions aquàtiques on podràs millorar la palada i provar noves activitats a l'aigua.

Continues pensant que per gaudir de l'aigua s'ha de ser un peix?

Fotos