Raïm Raïm

Food & Wine Tours

Gastronomia - Empreses de serveis enogastronòmics

Nom
Food & Wine Tours
Adreça
Ronda Universitat 12 B 4t 7è
Codi postal
08007
Municipi
Barcelona
Localitat
Barcelona
Marca Turística
Barcelona
Telèfon
933 171 909
E-mail
info@ociovital.com
Idiomes
Català, Castellà
Descripció

Food & Wine Tours és una empresa especialitzada en serveis turístics, centrats en el turisme experiencial i la gastronomia.

En aquest segon apartat compten amb un gran nombre de propostes destinades a tots aquells que vulguin gaudir del seu temps d’oci d’una manera especial. En són un bon exemple les vacances culinàries al Penedès i al Priorat, que inclouen visites a restaurants i cellers on el participants van acompanyats d’un xef especialitzat.

També organitzen sortides per realitzar tasts de vins, de formatges o de bolets. Així mateix, proposen activitats per descobrir els sabors genuïns de productes com ara l’aigua, la poma o els diversos tipus de carn.

Una de les especialitats d’Ocio Vital són les rutes gastronòmiques, que poden tenir una durada d’un sol dia o bé allargar-se una mica més. Les més curtes es poden dedicar a temes com ara les tapes o la cuina modernista. Si es disposa de més dies, es pot gaudir d’un cap de setmana «llaminer» a Barcelona, amb visites a les pastisseries més emblemàtiques o al Museu de la Xocolata.

També hi ha la possibilitat d’escollir entre el seu catàleg d’estades d’altres tipus, rutes culturals o cursos, molts d’ells centrats igualment en la cuina. A més, ofereixen també serveis especials per a empreses i col·lectius, com ara incentius, formació o gestió de convencions.

Situació

Coordenades GPS X: 2.16473322221337, Y: 41.385999006118

Contacte

Adreça Ronda Universitat 12 B 4t 7è
Codi postal 08007
Municipi Barcelona
Localitat Barcelona
Telèfon 933 171 909
E-mail info@ociovital.com

Afiliació, Adhesió i Certificacions

Es troba adherit a: Enoturisme Catalunya.

Mapa
Fotos