Escribà Rambla

Compres - Botigues especialitzades

Botiga especialitzada
Gastronomia i vins, Alimentació
Nom
Escribà Rambla
Adreça
Rambla de les Flors 83
Codi postal
08001
Municipi
Barcelona
Localitat
Barcelona
Marca Turística
Barcelona
Telèfon
933 016 027
E-mail
david@escriba.es
Descripció

El croissant fullat d'Escribà està catalogat com un dels millors d'Espanya. També en destaquen les xocolates envasades, com la de menta, o la capsa de xocolates que servia de colofó al menú dels últims anys del Bulli.

Al capdavant de dos establiments de referència de la pastisseria de la Ciutat Comtal, Escribà ha estat reconegut com el Millor Pastisser d'Espanya per l'Acadèmia Espanyola de Gastronomia, Membre de l'Academie Culinaire de France i ambaixador per la primera firma mundial de xocolates Barry-Callebaut & Chocovic.

Als anys cinquanta, la pastisseria Escribà va començar a vendre el tradicional pastís català dels dilluns de Pasqua, la mona, amb figures de xocolata, cosa que li va atorgar el sobrenom dels mags de la xocolata. Des de llavors s'ha postulat com a símbol i emblema de la rebosteria catalana.

Cal destacar que el cartell del local de la Rambla en què s'indica la data de fundació, 1820, fa referència a la Fàbrica de Pastes Alimentàries Figueras, que va ser l'establiment anterior de l'emblemàtica pastisseria i és un edifici del modernisme català.

Temporades i horaris
Dies d'obertura De dilluns a diumenge.
Horari d'estiu De 9.00 a 22.00 hores.
Horari d'hivern De 9.00 a 22.00 hores.
Situació

Coordenades GPS X: 2.17271, Y: 41.38161
Contacte
Adreça Rambla de les Flors 83
Codi postal 08001
Municipi Barcelona
Localitat Barcelona
Telèfon 933 016 027
E-mail david@escriba.es
Mapa