El Cortal de la Vila

Natura - Platges

Nom
El Cortal de la Vila
Adreça
Platja El Cortal de la Vila s/n
Codi postal
17470
Municipi
Sant Pere Pescador
Localitat
Sant Pere Pescador
Marca Turística
Costa Brava
Telèfon
972 520 535
E-mail
oficinaturisme@santpere.cat 
Descripció

Platja situada, aproximadament, al centre del llarg arenal de sis quilòmetres que conforma el front marítim de Sant Pere Pescador. Està molt poc urbanitzada, la vegetació és de tipus mediterrani i de baixa altura i el terreny està format per petites dunes.

Es pot arribar fàcilment tant en vehicle privat, doncs disposa d'aparcament, com en transport públic o passejant pel camí de ronda que recorre aquest tram del litoral. La qualitat de l'aigua i de la sorra és excel·lent, per la qual cosa ha estat distingida amb la Bandera Blava. Compta amb diversos serveis i en ella es practica el nudisme de forma habitual. Limita, al sud, amb la platja del Cortal de la Devesa, en la qual hi ha instal·lacions per a la pràctica del kitesurf.

Característiques

Longitud 561
Amplada 60
Certificat de qualitat Bandera blava

Situació

Com arribar-hi Amb cotxe per la carretera de Sant Pere Pescador a Castelló d'Empúries. Amb tren: Rodalies Renfe, línia Girona-Portbou (Estació de Figueres a 25 km). Amb autobús no urbà.

Coordenades GPS X: 3.112042, Y: 42.167716

Serveis

Activitats esportives, Aparcament, Creu Roja, Dutxes, Lloguer gandules, Lloguer para-sols, Mitjans de transport, Quiosc-balneari

Contacte

Adreça Platja El Cortal de la Vila s/n
Codi postal 17470
Municipi Sant Pere Pescador
Localitat Sant Pere Pescador
Telèfon 972 520 535
E-mail oficinaturisme@santpere.cat 

Mapa