Parapent a la Vall d'Àger. Montsec. (Oriol Clavera)Parapent a la Vall d'Àger. Montsec. (Oriol Clavera)

Dispara la teva adrenalina

Introduccions

Nom
Dispara la teva adrenalina
DescripcióLa natura és una font inesgotable d'aventures i experiències per posar a prova la teva adrenalina. A Catalunya tens aquest ingredient imprescindible per a qualsevol aventurer, a més d'una natura diversa i amb grans contrastos.

Sobrevolar Catalunya
Els paisatges catalans prenen una nova dimensió quan et llances des de 4.000 metres d'altitud en paracaigudes. A Castelló d'Empúries-Empuriabrava disposes d'un dels centres de referència europeus en paracaigudisme i caiguda lliure. Podràs contemplar el litoral salvatge de la Costa Brava a vista d'ocell. Per assaborir encara més les panoràmiques aèries, pots optar per altres opcions, com enfilar-te en un globus o en un parapent. Són dues opcions de vol accessibles per a tothom.

Espeleologia
Del cel baixem a les profunditats de la terra. Els espeleòlegs troben a Catalunya des de coves plenes d'aventures i acció que posen a prova tots els teus coneixements fins a passejos més tranquils per gaudir de paisatges subterranis. A Tarragona hi ha una cova que recorre bona part de la ciutat. Et sorprendrà.

Una muntanya per a cada escalador
"Si no escales una muntanya, mai podràs gaudir del paisatge", deia Pablo Neruda. A tu també et mou aquest esperit? Doncs Catalunya és un lloc perfecte, hi tens muntanyes per escalar de diferents nivells de dificultat. Algunes, com el Pedraforca, amb un perfil particular, han atret escaladors d'arreu del món.

Barranquisme
I sense abandonar la muntanya, et proposem baixar del cim al peu. Les escletxes per on s'obren camí els rius dels Pirineus són territori barranquista. Pots trobar barrancs als Pirineus de Catalunya, sobretot a la zona del Pallars Sobirà i especialment al poble de Llavorsí, amb els barrancs de Berrós i Estaron. També a la comarca de la Garrotxa, amb barrancs com el de Sant Aniol i Canals, i a Tarragona, a la zona del Parc Natural dels Ports.

La llista d'opcions aventureres a Catalunya segueix. Tenim salt de pont, vies ferrades, parapent...

T'animes a fer-te pujar l'adrenalina?

Fotos