Vista general del Port Esportiu de Coma-Ruga  (Marc Ripol)Vista general del Port Esportiu de Coma-Ruga (Marc Ripol)

Club Nàutic de Coma-ruga

Turisme Actiu i Esportiu - Ports esportius

Nom
Club Nàutic de Coma-ruga
Adreça
Passeig Marítim s/n
Codi postal
43700
Municipi
Vendrell, el
Localitat
Vendrell, el
Marca Turística
Costa Daurada
Telèfon
977 680 120
Fax
977 681 753
E-mail
cnco@clubnautic.com
Idiomes
Català, Castellà
Descripció

El Club Nàutic de Coma-ruga és una entitat privada que es troba en una antiga zona d'aiguamolls amb fonts d'aigua, a la Costa Daurada.

La forma del port resulta curiosa, ja que les esculleres no tenen contacte amb terra i formen una illa a pocs metres de la costa, a la qual s'accedeix per un moll. Disposa de dues bocanes, una a llevant i l'altra a ponent, per salvar el banc de sorra parallel a la costa que es forma en aquesta zona del litoral. Està en marxa el projecte per a la completa remodelació del port, que tindrà una forma perpendicular a la línia de la costa.

La nova instal·lació, que continuarà essent gestionada pel Club Nàutic de Coma-ruga, disposarà d'uns 520 amarradors per a embarcacions de fins a quinze metres d'eslora. La profunditat de la bocana serà de sis i vuit metres, i el port tindrà una marina seca amb capacitat per a 200 embarcacions i una major superfície terrestre per a varador i locals comercials.

El club nàutic té una escola de vela molt activa en l'organització de cursets i de regates, principalment de vela lleugera. Disposa, a més, d'un club de vela, que ofereix un servei de lloguer d'embarcacions amb o sense patró, i d'una secció de pesca esportiva que organitza sortides i torneigs durant tot l'any.

Des del mar, és fàcil localitzar-lo, gràcies a un edifici de dotze pisos situat just a l'inici del pantalà. Actualment, per accedir al moll d'espera cal entrar per la bocana de llevant, mentre que la benzinera i el varador es troben a ponent.

Situació

Coordenades GPS X: 1.5261830000, Y: 41.1770550000
Contacte
Adreça Passeig Marítim s/n
Codi postal 43700
Municipi Vendrell, el
Localitat Vendrell, el
Telèfon 977 680 120
Fax 977 681 753
E-mail cnco@clubnautic.com
Afiliació, Adhesió i Certificacions

Es troba adherit a: Platja en Família.

Mapa
Fotos