Balneari Broquetasi  (Nano Cañas)Balneari Broquetasi (Nano Cañas)

Balnearis i viles termals, fonts de benestar

Introduccions

Nom
Balnearis i viles termals, fonts de benestar
DescripcióL'aigua és des de fa mil·lennis el secret dels catalans per tenir cura del cos i la ment. Els grecs i els romans van introduir l'ús de l'aigua a Catalunya com a element terapèutic i la passió s'ha transmès de generació en generació fins a arribar als nostres dies.

Aquest llegat va estretament vinculat a l'enorme riquesa d'aigües termals i mineromedicinals que té. Per aquests capricis fantàstics que té la natura, en un pam de terreny poden brollar deus fredes i termals que més tard arriben al teu cos després de fer un viatge subterrani carregat de misteri.

Descobreix els plaers termals als balnearis
A Catalunya trobaràs 16 balnearis on podràs descobrir l'autèntic significat de la paraula benestar. T'ofereixen serveis professionals de quiromassatge, d'antiestrès, d'estètica corporal i facial o programes específics de balneoteràpia.

Tot i que per gaudir de les aigües no és necessària cap visita mèdica ni cap prescripció facultativa, cada balneari disposa d'un equip mèdic i auxiliar altament qualificat. Si a més de buscar relax i benestar vols aprofitar per tractar-te una contractura o un procés reumàtic, pots deixar-te assessorar per aquests professionals sobre quin és el millor tractament a seguir.

Viles termals catalanes
Alguns municipis catalans han fet de les aigües termals i mineromedicinals una manera de viure i entendre la vida. Són: Benifallet, Caldes d'Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners. Posen al teu abast centres termals que pots combinar amb descobertes de patrimoni cultural, visites a l'entorn natural, activitats d'oci, gastronomia i festes i tradicions.

Deixa't mimar.

Fotos