Associació d'Informadors Turístics de Catalunya

Serveis - Guies turístics

Nom
Associació d'Informadors Turístics de Catalunya
Adreça
Plaça Ramon Berenguer el Gran 1
Codi postal
08002
Municipi
Barcelona
Localitat
Barcelona
Marca Turística
Barcelona
Telèfon
933 198 416
E-mail
Info@apit-barcelona.org
Idiomes
Castellà, Alemany, Anglès, Francès, Italià, Rus
Descripció

L'Associació d'Informadors Turístics de Catalunya està integrada per més de 100 professionals amb una sòlida experiència en l'àmbit del turisme a Catalunya. Ofereixen uns serveis molt complets: des de guies turístics, intèrprets acompanyants i informadors turístics fins a guies de tours panoràmics, acompanyants de circuits turístics o guies d'hotel.

Amb l’objectiu de divulgar i promoure el patrimoni turístic de Catalunya, ofereixen serveis en més de 20 idiomes diferents, des de l’anglès i francès fins al japonès, el xinès o l’àrab.

A la capital catalana es poden fer visites guiades de mig dia o dia sencer que inclouen la Sagrada Família i el Parc Güell; una ruta per la Barcelona modernista o pel barri Gòtic i el Raval, en què s’inclou la catedral i els edificis més emblemàtics de Gaudí i Ramon Puig i Cadafalch, entre altres.

Fora de Barcelona, en visites de mig dia i dia sencer, ofereixen excursions a la carta a Montserrat per conèixer el monestir i el museu, i a la Costa Brava, on podem fer itineraris per acostar-nos a la Girona i la Besalú més medievals, i a Púbol, Figueres i Port-lligat per conèixer de prop la figura del genial artista Dalí, o fins i tot podem acostar-nos a l’Estartit amb barco.

Situació

Coordenades GPS X: 2.17793845688926, Y: 41.3842264514536

Contacte

Adreça Plaça Ramon Berenguer el Gran 1
Codi postal 08002
Municipi Barcelona
Localitat Barcelona
Telèfon 933 198 416
E-mail Info@apit-barcelona.org

Mapa