Almadrava-Canyelles GrossesAlmadrava-Canyelles Grosses

Almadrava-Canyelles Grosses

Natura - Platges

Nom
Almadrava-Canyelles Grosses
Tipus de platja
Semiurbana
Adreça
Platja L'Almadrava / Canyelles Grosses s/n
Codi postal
17480
Municipi
Roses
Localitat
Roses
Marca Turística
Costa Brava
Telèfon
902 103 636
Fax
972 151 150
E-mail
turisme@roses.cat
Descripció

De les moltes platges que hi ha a població de Roses, la platja de Canyelles Grosses és una de les més tranquil·les i agradables. Aquest bonic arenal està ubicat a l’última zona urbanitzada del litoral nord de Roses i més enllà s’estén el terreny verge del cap de Creus.

La platja és coneguda com a Canyelles Grosses o Almadrava, nom prové d’un art de pesca de la tonyina que va ser molt utilitzat a Roses i, especialment, en aquesta cala.

Per arribar-hi cal seguir el carrer que passa davant del port i voreja el far, en direcció a la punta Falconera.

La platja té una longitud d’uns 455 metres per una amplada d’uns 22 i queda ben protegida quan bufen vents de tramuntana. Està formada per sorra daurada de gra fi i disposa de tot tipus de serveis: primers auxilis, salvament, lavabos, dutxes, lloguer de gandules i para-sols, quiosquets, restaurants, lloguer de patins de pedals, plataforma flotant i rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. Ofereix, a més, uns creuers turístics que salpen des d’aquí per visitar el cap de Creus.

Des de la banda esquerra de la platja, tot passant el promontori rocallós de punta de Canyelles Grosses, parteix un camí de ronda que recorre una part espectacular del litoral del cap de Creus. A través d’aquest sender, que arriba fins a la població de Cadaqués, es pot accedir a precioses platges verges, com les de Lledó, Murtra o Rostella, i a nombroses cales rocalloses molt apreciades pels afeccionats al busseig.

Característiques

Longitud 455
Amplada 22
Tipus de sorra Mitjana
Certificat de qualitat Bandera blava No
Condicions de bany Bones

Situació

Com arribar-hi Amb cotxe per la carretera Roses-Almadrava. Amb autobús urbà.

Coordenades GPS X: 3.207336, Y: 42.241017

Serveis

Accessible per a persones amb diversitat funcional, Activitats esportives, Aparcament, Bany, Bar, Creu Roja, Dutxes, Lloguer gandules, Lloguer para-sols, Mitjans de transport, Quiosc-balneari, Restaurant, Telèfon, Vigilància

Contacte

Adreça Platja L'Almadrava / Canyelles Grosses s/n
Codi postal 17480
Municipi Roses
Localitat Roses
Telèfon 902 103 636
Fax 972 151 150
E-mail turisme@roses.cat

Afiliació, Adhesió i Certificacions
EMAS
ISO 14001
Mapa
Fotos