Au rapinyaire damunt del guant d’un ensinistrador al Cim d’Àligues  (Lluís Carro)Au rapinyaire damunt del guant d’un ensinistrador al Cim d’Àligues (Lluís Carro)

Adrenalina i emoció. De l’alta velocitat a la calma del paisatge

Rutes Turístiques

Classificació de la ruta
Esport, Itinerari cultural
Època
Tot l'any
Mitjà de locomoció
Amb bicicleta, Amb automòbil, Amb cotxe i a peu
Nivell de dificultat
Debutants
Durada (h)
1 dia
Municipis de pas
Barcelona, Bigues i Riells, Montmeló, Roca del Vallès, la, Sant Feliu de Codines
Marca Turística
Barcelona
Punts d'interès
Sant Feliu de Codines, Bigues i Riells, la Roca del Vallès, Montmeló, Barcelona.
Mapa
Descripció

Entre àguiles
Asseu-te i gaudeix de l'espectacle d'observar àguiles, falcons i altres grans aus de presa volant molt a prop teu al Cim d'Àligues, a Sant Feliu de Codines. Una sessió de vol lliure en la qual els cuidadors et parlaran de cada espècie i te'n mostraran tots els secrets en els magnífics aviaris. Hi ha camins adaptats per a cadires de rodes.

Descobreix en una cova una església única
Hi ha paratges que sobresalten. L'Espai Natural de Sant Miquel del Fai, a Bigues i Riells, n'és un. Visita amb un guia l'ermita, la casa del Priorat i l'església romànica de Sant Miquel, del segle X, l'única que es conserva a Espanya construïda íntegrament en una cova, mentre observes els espectaculars salts d'aigua del Tenes i del Rossinyol, que s'obren camí entre la vegetació per caure de forma espectacular pel cingle sobre el qual es troba el monestir.

De compres a l'outlet de roba més gran
T'agrada anar de compres? Vés-hi a La Roca Village i aprofita't dels preus excepcionals que ofereix aquest luxós outlet, ubicat a la Roca del Vallès, amb descomptes de les marques més exclusives que arriben a superar el 60% sobre el preu de venda recomanat durant tot l'any. No vols carregar bosses? Cap problema! El personal de La Roca ho farà per tu amb el servei Hands-Free Shopping.

Pilota un cotxe a velocitat de la llum
Sent la velocitat en el Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, on podràs pilotar un Ferrari, un Porsche o un Lamborghini com si fossis un pilot de Fórmula 1. També pots practicar ciclisme de carretera i fer relleus amb altres ciclistes o accedir als espais restringits del Circuit en una visita guiada que et permetrà saber com s'organitza una carrera o com treballen els mecànics.

Un aqüeducte romà a Barcelona
Acaba l'escapada en un recorregut a peu guiat per la història del subministrament d'aigua des de l'època romana fins a l'actualitat, a Barcelona. Sortirem de la mina de Montcada, que es va construir al segle XVIII per subministrar la capital, i acabarem la ruta al rec comtal de Barcelona, una estructura hidràulica de primera magnitud que es va erigir a final del segle X a partir de l'aqüeducte romà que portava aigua a Barcelona i que va funcionar fins al segle XIX. Molt interessant.

Situació

Coordenades GPS X: 2.16991650140207, Y: 41.3879203462342
Fotos